Personaliseren van Entree Labels in de Gebruikersinterface

Updated 7/12/18 by Tilly

Sinds release V1.5.0 is het mogelijk om Entree nog meer te finetunen naar de cultuur van te organisatie. Naast een passende achtergrond, het eigen logo en het kleurenschema, kan nu ook het taalgebruik worden toegespitst op die van de organisatie. Het is nu namelijk mogelijk de tekstlabels van de verschillende widgets en onderdelen van Entree aan te passen via de meConfig. 

Stel dat jullie intern van vrienden (friends) spreken waar andere organisaties het zouden hebben over medewerkers (employees), dan kun je dit nu ook zo noemen in entree. In onderstaand plaatje een voorbeeld waar er new friends staat in plaats van new employees.

 1. Zoek in het overzicht de translation key op van de titel die men wil aanpassen. Voeg deze toe aan de meConfig en voeg de gewenste nieuwe titel toe. Na het opslaan is de wijziging direct zichtbaar binnen Entree. Vindt hier de Engelse titels en hier de Nederlandse titels.  
 2. Voeg de Translation key toe aan de admin panel en voeg de gewenste nieuwe benaming toe. 
 3. Klik  op 'add'/'save' in  het admin panel klik vervolgens op 'save settings' om de wijzigingen op te slaan. 
 4. De nieuwe benaming is nu zichtbaar in entree.   

  Als voorbeeld pas ik binnen Entree de titel voor ‘groups’/’Office 365 Groups’ aan naar ‘superclubjes’/’super clubs’. De translation key voor groups is ‘MY_TEAMS’.

  Dat wordt in de meConfig:

  "en": {

        "MY_TEAMS": "Super Club",

  "nl": {

        "MY_TEAMS": "super clubjes",

  Binnen Entree ziet dit er als volgt uit:

  En

  En dan krijg je dus dit:


   How did we do?