Installeer entree met de SharePoint app

Updated 24/8/18 by Tilly


Entree 2.0, het digitale bureaublad, het dashboard van waaruit je als medewerker kunt navigeren naar alles wat je nodig hebt om gedurende de dag je werk te kunnen uitvoeren. En dat vanuit een rustig, overzichtelijk scherm! 

Of liever gezegd 3 schermen:

 1. home: een kalm start scherm dat als een dashboard de belangrijkste updates toont. In basic en premium aan te passen naar specifieke behoeften.
 2. feed: een overzicht van intern-, extern nieuws en social feeds die relevant zijn voor de organisatie en het vakgebied. 
 3. apphub: de plek die je binnen max 3 clicks leidt to alle documenten, folders en applicaties die je nodig hebt om je werk uit te voeren. 

Je kunt ons nieuwe Entree 2.0 (beta) product nu zelf uitproberen.  Wanneer je dit doet krijg je van ons een levenslange gebruikerslicentie. En als het bevalt mag je dit natuurlijk delen met vrienden/collega's.  Maak je hen ook weer blij😉

De eerste stap waarmee je ons kan helpen is het installeren van de nieuwe SharePoint app en het geven van korte feedback op het installatie proces. Feedback geven kan middels dit installatie Feedback Formulier. Alle opmerkingen zijn welkom.

Om de installatie te testen kun je de volgende stappen doorlopen:

Voorbereiding

 1. Download de SharePoint app file.
 2. Upload het bestand in de SharePoint AppCatalog (video uitleg)
  1. Deze vindt je normaliter hier: https://TENANTNAME.sharepoint.com/sites/apps
 3. Maak een Classic SharePoint Site Collectie aan vanuit het SharePoint Admin Center (screenshot) Het aanmaken van een de SharePoint site kan enkele minuten uren.

Entree App installeren

 1. Ga in de nieuw aangemaakte site naar ‘Site Inhoud’ (of Site Contents)
 2. Selecteer ‘Nieuw’ en kies voor ‘App’ (screenshot 2)
 3. Zoek en kies de app ‘meetroo entree free’
 4. Er verschijnt nu een bericht dat vraagt of je onze applicatie vertrouwt (screenshot 3). Kies hier ja als je overtuigd bent dat wij een betrouwbaar bedrijf zijn. Het is goed om te weten dat alle data is opgeslagen in je eigen Office 365 Tenant, en dat wij daar niet bij kunnen.
 5. Wacht ongeveer 2 minuten tot de applicatie geïnstalleerd is (soms gaat dit sneller, en soms iets langzamer), dit is afhankelijk van de stemming van je SharePoint omgeving 😉).

Entree functionaliteiten uitrollen

 1. Klik in Site Inhoud op ‘meetroo entree free’.
 2. Je ziet een scherm met een GO button. Click deze.
 3. De benodigde lijsten worden nu in SharePoint aangemaakt en Entree zal starten.
 4. Hier mee is het installatie proces voltooid. Als je alvast een kijkje verder wilt nemen, kun jij je site registreren en activeren.

Wanneer je meedoet aan de Beta zal ik je binnenkort ook vragen enkele features uit te proberen. Feedback geven op de installatie graag met het eerder genoemde formulier of middels de Feedback knop (rechtsonder) binnen entree.

Bedankt voor je tijd. 😊


How did we do?